Friday, 7 March 2008

WPT yang menenangkan.

Jika anda rajin memerhati atau berlatih, sudah tentu anda dapat berada diwilayah WPT agak lama. Bila saja anda mampu bertahan disini, banyaklah faedah-faedahnya nanti. Mungkin faedah lain kita tak nak ambil pusing(peduli). Setidak-tidaknya anda boleh mengambil manfaat daripada

WPT ini untuk menenangkan fikiran anda sebelum tidur. Bertahanlah didaerah WPT ini, dan anda ciptakan suasana yang menenangkan, seperti ciptakan seolah-olah anda berada disebuah pulau yang indah, kecil dan dikelilingi oleh lautan biru yang indah.

Pohon-pohon kelapa yang menghijau. Dan melihat deretan pasir yang menguning. Rasakan kesejukan angin pantai yang bertiup tenang lagi lembut. Lihatlah dengan mata batin anda dikala WPT itu, anda tidak akan kecewa.

Percayalah pada saya, anda benar-benar melihat apa pun yang anda ciptakan. Enjoylah disana. Pastinya nanti anda akan tertidur dengan penuh ketenangan dan dibuai mimpi-mimpi yang sangat indah. Tapi ingat disini(diwilayah WPT) ada beberapa kaedah untuk shortcut terus ke KM (Mengawal mimpi). Itu cuma keadaan dimana anda berjaya mengawal wilayah WPT.

Bayangkan... jika anda dapat mengawal mimpi anda... Post akan datang saya akan terangkan satu persatu fenomina atau situasi kita dan gelombang otak kita bermula daripada WPT hingga tidur yang lena. (Deep sleep) Sampai jumpa lagi... salam dalam mimpi

No comments:

Post a Comment

SILA KOMEN DISINI.